شناسهٔ خبر: 219014 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تقویت تعامل راه و شهرسازی و میراث فرهنگی گلستان برای بررسی مسائل مشترک

راه و شهرسازی گلستان در نشست مشترک مدیران کل راه و شهرسازی و میراث فرهنگی گلستان، مسائل مشترک با دو دستگاه بررسی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از گلستان، در نشستی مشترک ما بین سید محمد حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی گلستان و فریدون فعالی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسائل و موضوعات مشترک بین دو دستگاه مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست، طرفین بر گسترش تعامل و همکاری‌های بین‌بخشی در راستای حل نظام مسائل مرتبط تأکید کردند. همچنین راهکارهای مرتبط با موضوعات حوزه مسکن کارکنان میراث فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، در گام نخست شناسایی اراضی مناسب در سطح استان، تشکیل تعاونی‌های مسکن کارکنان و تهیه فهرست کارکنان فاقد مسکن به تفکیک شهرستان‌ها در دستور کار قرار خواهد گرفت تا فرآیند برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات با هدف‌گذاری دقیق‌تری دنبال شود.

این اقدام مشترک با هدف ارتقای کیفیت زندگی کارکنان میراث فرهنگی و گردشگری استان در دست پیگیری است و می‌تواند زمینه‌ساز توسعه همکاری‌ها میان دو دستگاه در حوزه‌های مرتبط باشد.